Alexia & Dan – Tältbröllop i Stockholms skärgård för 120 personer

27 Feb 2017

Uppdraget
Bröllop för 120 personer i Stockholms skärgård med mingelmat, bordsbuffé med grillade inslag, dessert, kaffe, vickning, serveringspersonal, projektledning och uppbyggnad av temporärt kök.

Omdöme
Vi var så nöjda med Sharefood på vårt skärgårdsbröllop förra sommaren. Att planera ett bröllop kan vara stressande, men vi kände oss helt trygga med bolagets expertteam, inklusive Pernille som hanterade alla logistiska detaljer och Anders som tillagade den mest utsökta mat (allt var verkligen suveränt men rödingen och choklad moussen – wow!).

Vi älskade vår meny av kreativa svenska rätter plus några fler internationella rätter, något som våra gäster verkligen uppskattade. Många av våra gäster har till och med berättat att det var den bästa bröllopsmat som de någonsin ätit! Inte att tala om hur smidig all servering gick och hur alla våra gästers dieter tillgodosågs.

Jag kan inte rekommendera Sharefood tillräckligt! De tänker verkligen på allt – de såg även till att vi fick vår egen bricka med canapéer medan vi var upptagna med att ta bilder! /Alexia & Dan

Betyg
5 av 5