Catering bröllop, Stockholm

Behöver ni hjälp med catering inför bröllop i Stockholm? Då ska ni vända er till oss på Sharefood. Vi har levererat såväl mat som service av högsta klass till många bröllop i Stockholmsområdet. Hos oss står matglädjen i främsta fokus, något som också präglar hela vårt arbetssätt. Bra mat lagas från grunden där råvara och smak står i centrum, och vi erbjuder just de, genuint tillagad mat i cateringform oavsett hur stort eller litet bröllop ni planerar att ha.

Bröllopsdagen är en av de viktigaste dagarna i livet och man lägger gärna ner det lilla extra som krävs för att dagen ska bli både lyckad och minnesvärd. Maten har en central betydelse på bröllopet och att överlåta den delen till en cateringfirma är både populärt och bekvämt. På så vis kan ni ägna tid och energi åt gästerna, klädseln och inte minst varandra, så fixar vi det vi kan bäst – en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi vet hur viktig dagen är och gör därför allt för att kunna leverera ett så smidigt och lyckat arrangemang som möjligt på er bröllopsdag, med god mat enligt era önskemål.

”Catering bröllop stockholm”Catering bröllop stockholm”Catering bröllop stockholm

Vi har lång erfarenhet av catering på bröllop i Stockholm

Vi på Sharefood har många års erfarenhet av att hjälpa till med catering på bröllop i Stockholm, vid både stora och små arrangemang. För oss är service minst lika viktig som själva maten och vi kan erbjuda hjälp med både möbler, porslin, glas, bestick, dukning, dryck och personal som kan hjälpa er på plats. Det gör att ni kan slappna av och vara helt säkra på att allt som rör bröllopsmaten sköts utan problem. Vi erbjuder allt ifrån kanapéer, bordsbufféer, bufféer, tallriksservering och vickning.

Som cateringfirma är vi snabba, nytänkande och personliga i vårt samarbete med dig som kund. Genom åren har vi haft många nöjda kunder, både privatpersoner och företag, som gett oss fina omdömen som vi är mycket stolta över.

Varje månad skänker vi en del av vår omsättning till ett aktuellt välgörenhetsprojekt, eller tar en aktiv roll där maten har en central plats och vi kan hjälpa andra och sprida vår matglädje. Genom att välja oss för catering får ni såväl nytta som nöje. Ni är varmt välkomna att höra av er till oss för en fri konsultation i samband med ert bröllop, så presenterar vi ett upplägg som passar just er.