Catering, Bromma

Välkommen till oss på Sharefood när du behöver anlita catering i Bromma. Vi erbjuder catering för både företag och privatpersoner i Stockholmsområdet och vi har flera olika menyer av olika karaktär för dig att välja mellan. Gemensamt för samtliga är att det är råvarorna och smaken som står i fokus, vare sig du vill ha tapas, husmans kost eller grillat. Vi vill dela matglädjen och fokuserar alltid på att kunna leverera en matupplevelse i världsklass. Många av de kunder vi haft med åren har gett oss fina omdömen som vi är mycket stolta över.

Som företag är vi både personliga, nytänkande och snabba och vi kan självklart anpassa cateringupplägget efter de behov och önskemål ni har. Vi är vana vid att arbeta med såväl stora som små arrangemang som till exempel företagsevent, födelsedagsfester, bröllop, studentmottagningar och julbord.

”Catering Bromma”Catering Bromma”Catering Bromma

Fördelen med att beställa catering är framförallt att ni sparar tid och energi som ni istället kan lägga på annat runtomkring eventet. Vi på Sharefood kan också erbjuda personal eller en kock som kan hjälpa till på plats om ni önskar, och vi kan även tillhandahålla tallrikar, glas, bestick och dryck för er att hyra. Vi vet att servicen gör minst lika mycket för upplevelsen som själva maten och därför kan ni alltid räkna med ett gott samarbete när ni anlitar oss för catering i Bromma – vi gör allt för en så lyckad tillställning som möjligt.

För oss på Sharefood är det också viktigt att ta hänsyn till vår omvärld, varför vi varje månad skänker en del av vår omsättning till ett aktuellt välgörenhetsprojekt, eller tar en aktiv roll i ett sammanhang där maten har en central betydelse.

Kontakta oss för catering i Bromma

Om du är intresserad av att anlita oss för catering i Bromma får du gärna skicka in en förfrågan via formuläret här på vår hemsida med information om dina önskemål, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Har du några andra frågor kring hur vi arbetar eller hur ett upplägg skulle kunna se ut, är du givetvis välkommen att kontakta oss på mail eller telefon.