Catering buffé, Stockholm

Är ni intresserade av att beställa catering med buffé i Stockholm? Välkommen till oss på Sharefood. Mat ligger oss varmt om hjärtat och i våra rätter är det råvara och smak som står i fokus. Vi vill sprida matglädjen och erbjuder flera olika menyer till både företag och privatpersoner. Buffé är utmärkt för catering och en smidig och effektiv lösning vid tillställningar där maten ska räcka till många personer. Vi har erfarenhet av att leverera mat till flera olika arrangemang som till exempel bröllop, studentmottagningar, fester och företagsevent.

Att beställa catering är en tacksam lösning där ni får mer tid över till annat kring arrangemanget. Vi kan dessutom erbjuda serveringspersonal eller en kock på plats om ni så önskar, och vill ni hyra utrustning såsom tallrikar, glas, bestick, bord och stolar är det heller inga problem. Vi vet att bra service gör mycket för den upplevda stämningen och gör därför vad vi kan för att arrangemanget ska bli så lyckat som möjligt.

”Catering buffé stockholm”Catering buffé stockholm”Catering buffé stockholm

Vi är vana att arbeta med både stora och små arrangemang, och när ni beställer catering med buffé har vi flera olika alternativ för er att välja mellan – här finns något för alla smaker. Som företag är vi lyhörda och anpassar alltid upplägget enligt de behov och önskemål som finns, så självklart kan vi alltid anpassa bufféerna utifrån eventuella allergier. När ni anlitar oss för catering kan ni lita på ett gott samarbete och vi arbetar personligt, nytänkande och snabbt. Vi har haft flera nöjda kunder genom åren som gett oss fina omdömen vilket vi givetvis är mycket stolta över.

I vår ambition att sprida matglädjen tar vi varje månad en aktiv roll i ett sammanhang där maten har en central betydelse, alternativt skänker en summa till ett aktuellt välgörenhetsprojekt.

Kontakta oss för catering buffé i Stockholm

Om du är intresserad av att boka catering med buffé i Stockholm är du välkommen att skicka en förfrågan via formuläret här på vår hemsida med information om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Har du några andra funderingar når du oss via mail eller telefon.