Catera mat, Stockholm

Är du intresserad av att catera mat i Stockholm? Då är det till oss på Sharefood du ska vända dig. Med flera års erfarenhet av att catera mat i Stockholmsområdet är vi det självklara valet av cateringfirma, och vi erbjuder vår mat till både företag och privatpersoner. Hos oss kan du välja mellan flera olika menyer av varierande karaktär, och rätterna i utbudet är anpassat för att tilltala alla olika smaker och preferenser. Våra menyer finns som bådes varma och kalla, och de uppdateras kontinuerligt. Du kan välja mellan till exempel husmanskost, grillat, tapas, streetfood, chark och olika sallader – för att nämna en del.

Vi på Sharefood har en ambition om att dela matglädjen och oavsett vilken typ av mat du väljer kan du alltid lita på att det är råvaror och smaker som står i främsta fokus. Våra rätter är genuint tillagade för att du som kund ska få en fantastisk smakupplevelse.

Catera mat i Stockholm för alla olika tillfällen

Att catera mat i Stockholm är en utmärkt lösning vid flera olika slags tillställningar, såsom vid ett bröllop, när det vankas jul- eller påskbord, studentmottagning, ett företagsevent eller kanske en födelsedagsfest. Gemensamt för dessa typer av situationer är att maten utgör en central del, och maten ska dessutom räcka till ganska många olika personer. Att själv laga och ordna med all mat som behövs är ofta både tidskrävande och svårt, varför det är en bra lösning att catera mat. Då kan ni ägna er åt gäster och annat runt omkring medan vi gör det vi kan bäst – lagar och serverar riktigt god mat.

”Catera mat Stockholm”Catera mat Stockholm”Catera mat Stockholm

Vi vet att det inte bara är maten som spelar roll för ett lyckat arrangemang utan även service. När du anlitar oss kan du alltid hyra utrustning inför event som stolar, bord, tallrikar, bestick och glas och vi kan dessutom erbjuda personal att hjälpa till på plats om ni behöver det. Vi gör helt enkelt allt vi kan för att ert arrangemang ska bli så lyckat som möjligt. Med åren har vi haft många nöjda kunder som sagt fina saker om oss vilket vi givetvis är stolta över, och vi strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar i alla uppdrag. En annan fördel med att anlita oss på Sharefood för att catera mat i Stockholm är att vi varje månad skänker en viss summa till ett aktuellt välgörenhetsprojekt.

Kontakta oss för att catera mat i Stockholm

Om du vill catera mat i Stockholm med oss kan du snabbt och enkelt skicka oss en förfrågan via formuläret här på vår hemsida med information om ditt ärende. Har du några övriga funderingar kring hur ett upplägg skulle kunna se ut kan du alltid kontakta oss på mail eller telefon.