Catering till företag i Stockholm

Vill ni anlita hjälp med catering till ert företag i Stockholm? Då ska ni vända dig till oss på Sharefood. Vi har flera års erfarenhet av att erbjuda catering till olika företag i Stockholmsområdet och vi har ett antal olika menyer för er att välja mellan, där gemensamt för alla är att råvarorna och smakerna står i främsta fokus. Oavsett om ni planerar ett stort eller litet event hjälper vi gärna till och vi kan bidra med allt från stora bufféer till tallriksservering.

Dessutom tillhandahåller vi gärna nödvändig utrustning såsom tallrikar, glas, bestick, bord och stolar om ni behöver, och vi kan även hjälpa mer med serveringspersonal eller en kock på plats om ni så önskar. Som cateringfirma arbetar vi snabbt, personligt och nytänkande och givetvis kan vi alltid anpassa upplägget efter de behov, önskemål och eventuella allergier som finns. Vårt utbud av mat är brett och framtaget för att kunna tilltala alla oavsett smak och preferens. Vi har både varm och kall mat såsom tapas, husmanskost, streetfood, grillat, sallader och flera olika bufféer.

”Catering till företag Stockholm”Catering till företag Stockholm”Catering till företag Stockholm

Sharefood i Stockholm erbjuder catering till företag:

  • Avsmakningsmenyer
  • Julbord
  • Firmafester
  • Bufféer
  • Frukostar
  • Luncher
  • Middagar

Många företag anlitar oss för kundevent varför det är viktigt att allting flyter på så smidigt och bekvämt som möjligt. Att anlita en cateringfirma som står för maten sparar er massor av tid och energi som ni istället kan lägga på annat runt omkring. Maten ska oftast räcka till ett stort antal personer och att ordna med allting på egen hand blir lätt övermäktigt. Vi på Sharefood vet att servicen gör minst lika mycket för upplevelsen som själva maten, och vi gör allt för att bidra till ett så lyckat arrangemang som möjligt. När ni anlitar oss för catering till ert företag kan ni alltid lita på ett gott samarbete där vi alltid arbetar för att det aktuella arrangemanget ska bli så lyckat som möjligt. Med åren har vi arbetat med flera nöjda företag som gett oss bra omdömen, något vi är mycket stolta över.

Hos oss står matglädjen i fokus och vi gör vad vi kan för att sprida den. Varje månad skänker vi en del av vår omsättning till ett välgörenhetsprojekt, alternativt tar en aktiv roll där maten har en central plats. Att anlita oss innebär alltså att förena nytta med nöje.

Kontakta oss för catering till företag i Stockholm

Om ni vill anlita oss för catering för ert företag i Stockholm får ni gärna fylla i en förfrågan via formuläret här på webben med information om arrangemanget, så återkommer vi till er så snart som möjligt. Vill ni veta mer om hur ett upplägg skulle kunna se ut eller hur vi brukar arbeta får ni gärna höra av er på telefon eller mail så besvarar vi era frågor. Välkommen till Sharefood.