Catering, Danderyd

Behöver du anlita hjälp med catering i Danderyd? Då ska du vända dig till oss på Sharefood, ett professionellt cateringföretag för både privatpersoner och företag. Vi erbjuder flera olika menyer med mat för alla olika smaker där gemensamt för alla är att det är råvarorna och smaken som står i främsta fokus. Genom åren har vi haft många nöjda kunder som gett oss fina omdömen och att anlita oss för catering innebär en smakupplevelse utöver det vanliga. Här står matglädjen i fokus, något som avspeglar sig i såväl våra maträtter som hela vårt sätt att arbeta.

Att beställa catering är ett utmärkt sätt att lösa maten på vid större event där det är många personer som ska ha mat, som vid till exempel bröllop, kundevent på företag, födelsedagsfester, bröllop eller kanske ett julbord. Vid dessa tillfällen har maten ofta en central plats och att själv ordna med all mat som behövs är många gånger mycket tidskrävande och omfattande.

”Catering Danderyd”Catering Danderyd”Catering Danderyd

Att istället låta oss på Sharefood ta hand om allt som rör maten ger dig mer tid över till annat och du kan slappna av och njuta av stunden – vi ser till att leverera både mat av högkvalitet och riktigt god service för att arrangemanget ska bli så bra som möjligt. Som företag arbetar vi personligt, nytänkande och snabbt och för oss är det viktigt att kunna hålla ett bra samarbete med dig som kund. Därför är vi alltid lyhörda och ser till att anpassa upplägget utifrån de önskemål och behov ni har kring maten.

Catering i Danderyd med fokus på välgörenhet

Att anlita oss ger såväl nytta som nöje och varje månad skänker vi en del av vår omsättning till något aktuellt välgörenhetsprojekt, eller engagerar oss i ett sammanhang där maten har en central betydelse. Om du vill veta mer om hur vi arbetar är du välkommen att höra av dig till oss på mail eller telefon. Du kan även skicka en förfrågan om catering i Danderyd direkt via kontaktformuläret här på vår hemsida – fyll i information om ditt ärende så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Välkommen till Sharefood!