Julbordscatering i Stockholm

Är ni intresserade av julbordscatering i Stockholm? Då ska ni vända er till oss på Sharefood. Vi är ett cateringföretag som i flera år har levererat julbord i Stockholmsområdet till flertalet nöjda kunder, både till privatpersoner och företag. Hos oss står matglädjen i främsta fokus, något som präglar hela vår verksamhet och ni kan alltid räkna med genuint tillagad mat när ni anlitar oss. Julbordet vi erbjuder innefattar såväl varma som kalla rätter, och självklart ingår alla julbordsklassiker och desserterna.

Det fina med att beställa in julbordscatering är framförallt den snabba och smidiga lösningen det innebär där vi levererar den färdiga maten dit ni vill. Vi vet också att god service gör minst lika mycket för upplevelsen som den goda maten och vi erbjuder därför gärna hjälp med både porslin, bestick, dukning, glas, dryck och personal som kan hjälpa till på plats. Vi är helt enkelt måna om att kunna leverera ett så bra arrangemang som möjligt oavsett hur era önskemål ser ut och hur stort julbord ni behöver.

”julbord catering stockholm”julbord catering stockholm”julbord catering stockholm

Enkel och bekväm julbordscatering i Stockholm

Under juletider har maten en central roll, och man samlar släkt, familj, vänner eller kanske kolleger vid flera olika tillfällen runt julen för att äta julbord tillsammans. Eftersom man oftast äter julbord i större grupper samt att det är många rätter som ska trängas på buffébordet, krävs det alltid ganska mycket mat vid ett julbord, varför julbordscatering är en smidig och effektiv lösning. Vi sätter råvara och smak i centrum vilket gör att du kan lita på en fantastisk smakupplevelse på julbordet – kanske blir någon av våra rätter din framtida favorit?

Fördelarna med att anlita oss på Sharefood för julbordscatering i Stockholm är vårt nytänkande, snabba och givmilda sätt att arbeta på och vi har fått fina omdömen från flera tidigare kunder. Vi är måna om att ha ett så bra samarbete som möjligt med dig som kund och givetvis kan vi vara flexibla enligt behov och önskemål kring exempelvis allergier. Dessutom skänker vi en del av vår omsättning varje månad till ett aktuellt välgörenhetsprojekt eller engagerar oss i något där maten har en ledande plats. På så vis drar vi vårt strå till stacken i syfte att sprida matglädje och ta hand om vår omvärld, så att välja oss som cateringföretag genererar såväl nytta som nöje.

Kontakta oss för julbordscatering i Stockholm

Vill du veta mer om hur vi arbetar eller hur ett upplägg skulle kunna se ut för er när det kommer till catering för julbord? Kontakta oss gärna på mail eller telefon så hjälper vi er gärna. Är du intresserad av en offert på julbordscatering i Stockholm kan du med fördel använda vårt kontaktformulär här på webben.

Välkommen!