Catering Kungsholmen

Är du intresserad av att beställa catering på Kungsholmen? Då ska du vända dig till oss på Sharefood. Med flera års erfarenhet som cateringfirma och en vision om att dela matglädjen är vi ett bra val. Vi erbjuder cateringmenyer till både företag och privatpersoner och genom åren har vi fått fina omdömen från flera olika kunder. Att beställa in catering är ett utmärkt val i sammanhang där maten ska räcka till många personer, såsom vid kundevent ute på företag, studentmottagningar, bröllop och fester. Vid dessa typer av tillställningar utgör maten ofta en central del men som värd finns det många andra saker att tänka på runt omkring, varför catering är en smidig och enkel lösning.

Vi vet också att service utgör en minst lika viktig del av arrangemanget som själva maten och om du vill kan vi också tillhanda hålla utrustning som bestick, glas, tallrikar, bord, stolar och dryck men också personal som kan hjälpa till på plats. När du anlitar oss kan du alltid vara trygg med att vi gör allt vi kan för ett så lyckat event som möjligt och oavsett hur stort eller litet arrangemang det rör sig om hjälper vi gärna till.

”Catering Kungsholmen”Catering Kungsholmen”Catering Kungsholmen

Fördelar med att välja Sharefood för din catering på Kungsholmen

Hos oss kan du välja mellan flertalet olika menyer av varierande karaktär och tema – grillat, streetfood, tapas, husmanskost och bufféer, för att nämna några av dem. Gemensamt för alla våra rätter är att det är råvarorna och smakerna som står i fokus så vilken av dem du än väljer kan du räkna med en härlig smakupplevelse. Vi uppdaterar kontinuerligt menyerna för att hela tiden vara i framkant.

Som företag är vi snabba, nytänkande och personliga. En annan fördel med att anlita oss som cateringfirma är att vi varje månad skänker en del av vår omsättning till ett aktuellt välgörenhetsprojekt, alternativt tar en aktiv roll i ett sammanhang där maten utgör en central del.

Kontakta oss för catering på Kungsholmen

Skicka oss gärna en förfrågan via formuläret här på vår hemsida om du är intresserad av att anlita Sharefood för catering på Kungsholmen. Vi finns även på telefon eller mail om du har några frågor.