Catering Lidingö

Söker du ett företag som kan erbjuda catering på Lidingö? Då har du kommit helt rätt. Sharefood är en professionell cateringfirma som levererar mat av hög kvalitet till både företag och privatpersoner. Vi har flera olika menyer för dig att välja mellan och utbudet är framtaget för att passa alla olika smaker. Välj mellan till exempel grillat, husmanskost, tapas eller någon av de olika bufféerna vi erbjuder. Vi vill sprida matglädjen och hos oss är det alltid råvara och smak som står i fokus. Våra menyer förnyas kontinuerligt och vi hoppas att någon av rätterna kan bli några av era framtida favoriter.

Att beställa catering är en smart lösning vid flera olika tillfällen. Vi på Sharefood har erfarenhet av många arrangemang, såsom bröllop, födelsedagsfester, studentmottagningar, julbord och olika kundevent ute på företag. Det är i sådana typer av sammanhang som maten ska räcka till många personer och att ordna med allting på egen hand stjäl både tid och energi som du istället kan lägga på saker runt omkring, som till exempel dina gäster.

”Catering Lidingö”Catering Lidingö”Catering Lidingö

Fördelen med att anlita oss för catering är framförallt vår flexibilitet och förmåga att vara snabba och nytänkande. Vi erbjuder gärna hjälp med allting omkring eventet och kan tillhandahålla både utrustning och personal på plats som kan hjälpa till med mat och servering om ni så önskar. En annan fördel är vårt sunda omvärldstänk och varje månad skänker vi en viss summa av vår omsättning till ett särskilt välgörenhetsprojekt, eller engagerar oss i ett sammanhang där maten har en central betydelse.

Kontakta oss för hjälp med catering på Lidingö

Genom åren har vi haft flera nöjda kunder som gett oss bra omdömen, och för oss är det en självklarhet att se till att varje arrangemang vi arbetar vid ska bli så lyckat som möjligt. Om du vill anlita oss för catering på Lidingö är du varmt välkommen att skicka en förfrågan direkt online med information om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Har du några övriga funderingar finns vi givetvis också på mail eller telefon. Välkommen till Sharefood.