Catering Östermalm

Behöver du hjälp med Catering på Östermalm? Då är det till oss på Sharefood du ska kontakta. Vi har flera års erfarenhet av cateringverksamhet och erbjuder alltid mat där det är råvaror och smak som står i främsta fokus. Hos oss kan du välja mellan flera olika menyer såsom till exempel grillat, streetfood, tapas, bufféer och husmanskost och vi uppdaterar våra menyer regelbundet i syfte att alltid kunna leverera en fantastisk smakupplevelse. För oss är matglädjen det allra viktigaste vilket avspeglar sig i hela vår verksamhet och vi erbjuder catering på Östermalm till både företag och privatpersoner.

Catering är en tacksam och smidig lösning vid flera olika tillfällen och att låta en cateringfirma arrangera allt kring maten frigör tid och energi. Det kan vara till exempel vid ett bröllop, en fest, ett kundevent på ett företag, en studentmottagning eller kanske ett julbord – tillfällen där maten ska räcka till många personer. I samband med er cateringbeställning kan ni också välja att hyra nödvändig utrustning som tallrikar, bestick, glas, bord och stolar från oss. Vi kan dessutom erbjuda serveringspersonal eller en kock på plats om ni så önskar.

”Catering Östermalm”Catering Östermalm”Catering Östermalm

Vi vet att vägen till ett lyckat arrangemang inte bara hänger på själva maten utan också god service och allting runt omkring. Därför kan ni alltid lita på ett trevligt och bra samarbete när ni anlitar oss på Sharefood för catering. Som företag är vi personliga, snabba och nytänkande och vi lyssnar givetvis alltid på de önskemål och behov ni har. Genom åren har vi haft många nöjda kunder som gett oss fina omdömen, och vi strävar alltid efter att leverera kvalitet i varje uppdrag.

Vi vill dela matglädjen och skänker därför en del av vår omsättning till ett aktuellt välgörenhetsprojekt varje månad, alternativt engagerar oss i ett sammanhang där maten utgör en central del.

Kontakta oss för catering på Östermalm

Vill du veta mer om hur vi arbetar med catering är du välkommen att höra av dig till oss på mail eller telefon. Du kan också skicka en förfrågan online här på vår hemsida så återkommer vi till dig så snart vi kan.