Catering Södermalm

Behöver du beställa catering på Södermalm? Välkommen att kontakta oss på Sharefood. Vi erbjuder mat i cateringform för både privatpersoner och företag i hela Stockholmsområdet och vi är både snabba, nytänkande och personliga. Oavsett hur stort eller litet arrangemang det rör sig om kan vi hjälpa till och givetvis anpassar vi upplägget efter era behov, önskemål och eventuella allergier. Vi har flera menyer för er att välja mellan och utbudet är brett och anpassat för att kunna tilltala alla olika smaker – välj mellan till exempel tapas, husmanskost, streetfood eller grillat. Vår ambition är att dela matglädje, och gemensamt för alla våra rätter är att det är råvara och smak som står i fokus.

Att anlita catering är en smidig och tacksam lösning vid flera tillfällen. Vi har erfarenhet och vana av arrangemang såsom bröllop, studentmottagningar, kundevent på företag, födelsedagsfester och julbord – situationer där maten utgör en central del och ska räcka till många olika personer.

”Catering Södermalm”Catering Södermalm”Catering Södermalm

Vi kan erbjuda både bufféer och tallriksservering beroende på era önskemål och om ni vill går det bra att hyra tallrikar, glas, bestick, bord och stolar av oss. Dessutom kan vi tillhandahålla personal på plats som kan hjälpa till med servering och liknande. Även om maten är viktig så vet vi att servicen gör mycket för den upplevda känslan och när du anlitar oss för catering på Södermalm kan du lita på att vi gör allt för att ert arrangemang ska bli så bra som möjligt.

Genom åren har vi haft många nöjda kunder som gett oss fina omdömen, vilket vi givetvis är mycket stolta över. Vi fokuserar även på välgörenhet och varje månad skänker vi en viss summa till ett välgörenhetsprojekt, eller tar en aktiv roll i ett sammanhang där maten har en central betydelse.

Anlita oss för catering på Södermalm

Är du intresserad av att anlita oss på Sharefood för catering på Södermalm? Skicka gärna in en förfrågan via formuläret här på vår hemsida med information om ditt ärende, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Du når oss även på telefon eller mail om du har några frågor.