Catering Solna

Vi drivs av att kunna dela vår matglädje med andra och erbjuder mat i cateringform till såväl privatpersoner som företag. För oss är det en självklarhet att maten ska lagas från grunden där råvara och smak står i centrum vare sig det gäller den ljuvliga tiramisún eller den snabba caesarwrapen med majskyckling. Vi uppdaterar våra menyer kontinuerligt och strävar efter att alltid kunna ge våra kunder en så bra smakupplevelse som möjligt, och vid beställning av Streetfood är vi på plats med egen kock och grill.

Att anlita oss för catering i Solna handlar inte bara om att få god och bra mat levererad till sig, även servicen står högt i fokus för att allt ska flyta på så smidigt som möjlig, oavsett om det gäller en kundlunch eller ett bröllop. Vår personal är mycket professionell och trevlig och vi kan alltid erbjuda personal på plats, till exempel köksmästare, bartender, serveringspersonal eller projektledare inför ert event. Dessutom kan vi förse er med möbler, porslin, bestick, glas eller tält till eventet.

”Catering solna”Catering solna”Catering solna

Catering i Solna för små och stora tillfällen

Sharefood står till tjänst med catering i Solna vid till exempel bröllop, studentmottagningar, företagsevent, konferens och andra fester, såväl stora som små. Vårt urval av rätter och menyer är stort och självklart kan vi alltid allergianpassa beställningarna efter behov. Genom åren har vi haft många nöjda kunder vilket vi är mycket stolta över – du kan själv läsa några av våra kundomdömen här på hemsidan.

Varje månad skänker vi en del av vår omsättning till ett aktuellt välgörenhetsprojekt, eller tar en aktiv roll där maten har en central plats och vi kan hjälpa andra och sprida vår matglädje. Genom att välja oss för catering får ni såväl nytta som nöje.

Vill ni anlita oss för catering i Solna? Då är du varmt välkommen att göra en förfrågan direkt här på vår hemsida med information om antal personer, typ av arrangemang och vilket datum det gäller. Om du har några övriga frågor går det självklart bra att ringa oss i förväg.

Välkommen till Sharefood.