Catering Stockholm

Behöver du hjälp med catering i Stockholm? Då ska du kontakta oss på Sharefood. Vi har flera års erfarenhet av att leverera mat av bra kvalitet till både företag och privatpersoner i Stockholmsområdet. Här finns flera olika menyer för dig att välja mellan och vårt utbud erbjuder något för alla smaker – bland annat tapas, husmanskost, grillat och streetfood. Hos oss är det smak och råvaror som står i främsta fokus och oavsett vilken typ av mat du vill beställa av oss kan du lita på en fantastisk smakupplevelse. Oavsett hur stort eller litet arrangemang du planerar kan vi hjälpa till, antingen med stora bufféer eller med tallriksservering.

Att beställa catering är ett bra val vid många olika tillställningar när det är många munnar som ska mättas. Maten har en central betydelse i många olika sammanhang och att på egen hand ordna med all mat är oftast både tidskrävande och mycket omfattande. Genom att låta oss på Sharefood stå för matdelen frigör ni mer tid till annat runt omkring. Vi vet också att servicen gör minst lika mycket för helhetsupplevelsen som själva maten vilket innebär att vi alltid gör vad vi kan för att bidra till ett så lyckat arrangemang som möjligt. Om ni så önskar går det bra att hyra utrustning såsom tallrikar, bord, stolar, glas och bestick och vi kan även ordna med serveringspersonal, bartender, projektledare eller en kock på plats. All vår personal är både trevlig och professionell och har självklart god erfarenhet inom sitt område.

”Catering Stockholm”Catering Stockholm”Catering Stockholm

Catering i Stockholm för flera olika tillfällen

Vi på Sharefood har levererat catering i Stockholm för många olika arrangemang. Det är en utmärkt lösning vid bröllop, studentmottagningar, kundevent på företag, födelsedagsfester eller kanske när det vankas julbord. Som cateringfirma är vi personliga men också snabba och nytänkande och självklart kan vi anpassa det du vill beställa utifrån de eventuella allergier som finns.

En annan fördel med att anlita oss som cateringfirma är att vi alltid tar hänsyn till vår omvärld och gör vad vi kan för att påverka den i positiv riktning. Därför skänker vi varje månad en del av vår omsättning till ett aktuellt välgörenhetsprojekt, eller tar en roll i ett sammanhang där maten har en central betydelse. Att anlita oss innebär alltså att förena nytta med nöje.

Kontakta oss för catering i Stockholm

Vill du veta mer om hur vi arbetar med catering i Stockholm eller hur ett upplägg skulle kunna se ut inför ert event eller arrangemang? Kontakta oss gärna på telefon eller mail så berättar vi gärna mer. Du kan också skicka en förfrågan direkt online med information om dina önskemål, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Välkommen till Sharefood.