Catering, Sundbyberg

Välkommen till oss på Sharefood när du behöver catering i Sundbyberg. Vi är ett cateringföretag med flera års erfarenhet och många nöjda kunder bakom oss och vi fokuserar alltid på att leverera en smakupplevelse utöver det vanliga. Våra kunder är både privatpersoner och företag och vi är vana att arbeta med såväl stora som små grupper. För oss är matglädjen det allra viktigaste där både råvara och smak står i centrum oavsett vilken typ av meny du vill beställa.

Det finns flera olika tillfällen då det kan vara lämpligt att anlita ett cateringföretag för hjälp med maten, såsom till exempel ett bröllop, en studentmottagning, julbord, ett företagsevent eller kanske en stor fest. Genom att låta ett cateringföretag stå för maten får du tid över till annat medan vi ordnar det vi kan bäst – god mat med bra service.

”Catering sundbyberg”Catering sundbyberg”Catering sundbyberg

Det är vid dessa tillfällen stora mängder mat behövs och att själv laga allt blir både omfattande och tidskrävande. Förutom själva maten erbjuder vi också gärna hjälp med personal vid eventet samt bestick, glas, tallrikar och dryck om ni så önskar. För oss är det viktigt med personlighet och att kunna hålla ett bra samarbete med dig som kund och vi är givetvis alltid lyhörda för era behov och önskemål. Vår erfarenhet säger oss att bra service är minst lika viktigt för upplevelsen som den goda maten och vår stolthet gör att vi alltid ser till att bidra till ett lyckat arrangemang.

En annan fördel med att anlita oss som cateringföretag är vårt omvärldstänk – varje månad skänker vi en viss del av vår omsättning till ett aktuellt välgörenhetsprojekt, eller tar en aktiv roll i ett sammanhang där maten har en central betydelse – nytta och nöje i kombination, med andra ord.

Kontakta oss för catering i Sundbyberg

Vill du veta mer om hur vi arbetar med catering i Sundbyberg och vilket upplägg vi kan erbjuda dig är du varmt välkommen att höra av dig till oss och berätta mer, så hjälper vi dig. Vi finns på telefon och mail, men du kan också skicka en förfrågan direkt via kontaktformuläret här på hemsidan.