Catering, Täby

Behöver du hjälp med catering i Täby? Vi på Sharefood erbjuder en rad olika menyer för alla smaker och kan leverera förstklassig catering till både företag och privatpersoner. Genom åren har vi haft många nöjda kunder som gett oss fina omdömen vilket vi är mycket stolta över. För oss är det matglädjen som står i fokus och vi vet att bra råvaror och smak utgör grunden för riktigt bra mat. Därför kan du alltid lita på en smakupplevelse utöver det vanliga när du anlitar oss, oavsett om du vill ha mat för ett julbord eller enkel och snabb streetfood.

Catering i Täby för små och stora tillfällen

Det finns många olika tillfällen då det är både bekvämt och enkelt med catering som mat lösning, speciellt när man måste ha mat till stora grupper av människor. Vi har stått till tjänst med catering i Täby vid bland annat studentmottagningar, bröllop, fester, företagsevent och julbord och vet vad som krävs för ett lyckat arrangemang. Om ni så önskar har vi personal som kan hjälpa till på plats och behöver ni bestick, tallrikar, glas och dryck kan vi ordna med det också. Ett bra samarbete och ett lyckat event hänger på så mycket mer än bara själva maten och som ett personligt och nytänkande företag är vi måna om att hålla en bra servicenivå i alla våra uppdrag.

”Catering täby”Catering täby”Catering täby

Vi lyssnar på de behov och önskemål ni har kring upplägget och kan givetvis leverera bra mat med hänsyn till eventuella allergier. Att anlita oss ska vara enkelt, bekvämt och trevligt, något vi alltid strävare efter. Utöver vårt fokus på matglädje ägnar vi oss också åt välgörenhet, och varje månad ser vi till att skänka en viss summa av vår omsättning till ett angeläget välgörenhetsprojekt, eller att vi tar en aktiv roll i ett sammanhang där maten står i centrum.

Kontakta oss för catering i Täby

Om du vill anlita oss för catering i Täby är du varmt välkommen att höra av dig till oss – det enklaste är att skicka en förfrågan direkt via formuläret här på webben med information om ditt ärende. Har du några andra frågor finns vi också på mail eller telefon.