
- FoHM har höjt risknivån till “mycket hög risk” för smittspridning i Sverige och vi på Sharefood följer samhällsutvecklingen noggrant samt uppdaterar enligt FoHM:s rekommendationer.
- Vår personalstyrka är på miniminivå, ingen av oss har varit i något särskilt riskområde eller träffat någon som har det.
- Vi håller väldigt noggrann handhygien, alla spritar händerna ofta och vid varje nytt arbetsmoment.
- Vi tillämpar 2 meters avstånd till leverantörer som kommer med varor.
- Vi håller inga fysiska kundmöten eller bjuder in säljare.
- Budfirmorna har fått likadana instruktioner.
- Vi uppmanar alla med symtom, även milda, att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra. Det gäller både i arbetslivet och i privatlivet. Stanna hemma tills inga symtom känns av och vänta minst två dygn innan återgång i arbete.
Vi gör vårt yttersta för att ni och era gäster ska få en minnesvärd matupplevelse
med alla sinnen! Kontakta oss gärna om det finns frågor kring hur FoHM:s rekommendationer påverkar vårt arbete.



