• FoHM har höjt risknivån till “mycket hög risk” för smittspridning i Sverige och vi på Sharefood följer samhällsutvecklingen noggrant samt uppdaterar enligt FoHM:s rekommendationer.
  • Vår personalstyrka är på miniminivå, ingen av oss har varit i något särskilt riskområde eller träffat någon som har det.
  • Vi håller väldigt noggrann handhygien, alla spritar händerna ofta och vid varje nytt arbetsmoment.
  • Vi tillämpar 2 meters avstånd till leverantörer som kommer med varor.
  • Vi håller inga fysiska kundmöten eller bjuder in säljare.
  • Budfirmorna har fått likadana instruktioner.
  • Vi uppmanar alla med symtom, även milda, att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra. Det gäller både i arbetslivet och i privatlivet. Stanna hemma tills inga symtom känns av och vänta minst två dygn innan återgång i arbete.

Vi gör vårt yttersta för att ni och era gäster ska få en minnesvärd matupplevelse
med alla sinnen! Kontakta oss gärna om det finns frågor kring hur FoHM:s rekommendationer påverkar vårt arbete.

Kontakt

Telefon

+(46) 8 41 01 55 01

14 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This