Eventproduktion

Vårt eget eventbolag har hjälpt företag och privata sällskap med oförglömliga kvällar sedan början av 2000-talet.

Eventproduktion

Låt oss hjälpa dig ordna ditt mest framgångsrika kundevent, företagets populäraste personalfest och ditt roligaste egna privata party!

Vårt eget eventbolag har hjälpt företag och privata sällskap med oförglömliga kvällar sedan början av 2000-talet.

Vi träffar dig på plats i god tid och hjälper dig med planering, marknadsföring, menyer, kvalificerad personal, utrustning, inköps- och checklistor och allt annat som du inte hade en tanke på att du måste tänka på – för att dina gäster ska tacka ja till din inbjudan och trivas på festen.
På så sätt ger vi din bjudning den magnetiska dragningskraft som gör att medarbetare, kunder, partners, sambos och äkta makar hellre går på din bjudning än något annat just den här kvällen.

Våra cocktailpartyn är omtalade och legendariska och våra återkommande kunder och gäster är många. Lokaler, mat, porslin, möbler, underhållning, dekoration – vi går igenom allt så att du känner dig trygg, kan njuta av att festplanering är roligt och i övrigt ägna dig åt viktigare saker. Att du imponerar på vänner, kolleger, kunder och gäster är en bonus. Men det viktigaste är kanske att du som värd och arrangör får vara gäst på festen själv och njuta av kvällen medan vi sköter all marktjänst och ser till att både du och dina gäster kan ägna er åt att umgås och ha trevligt.

tre goda skäl till att du ska kontakta
oss inför din nästa fest:
Coffee Bean

ett

Vi arbetar nära, personligt och engagerat med dig och vi skapar det lilla extra till dina gäster som förtjänar att tas om hand på ett professionellt sätt.

Coffee Bean

två

Vi tar hand om alla viktiga detaljer för att allt ska flyta på smidigt och som maximerar utbytet av bjudningen för dig, glädje och trivsel för dina gäster och hög servicenivå.
Coffee Bean

TRE

Vi har arrangerat festliga evenemang sedan 2004 och har hundratals lyckade fester i ryggen. Du kan alltid få aktuella referenser från olika uppdrag – privatpersoner, privat- och offentlig sektor.

Kontakt

Telefon

+(46) 8 4101 55 01

Postadress:

Box 7608
103 94 stockholm

Pin It on Pinterest

Share This