DRYCKESPROVNINGAR

Ett av Stockholms bredaste sortiment väntar på dig!

ATT PROVA DRYCKER

Dryckesprovningar har blivit en mycket populär och utbredd aktivitet, att göra ensam, i par, i kompisgäng eller i företagsgrupper. Vi blir alltmer nyfikna på att utforska nya smaker och mer benägna att njuta av ögonblicket när vi äter och dricker – en slags medveten närvaro!

Under ledning av välutbildade och erfarna experter tillika skickliga och uppskattade provningsledare erbjuder vi sedan 2006 ett brett sortiment av dryckesprovningar, de flesta öppna för enskilda, ännu fler för grupper.

Vi hyllar kombinationen av mat och dryck och när tilltugg serveras på provningarna är det noga utvalt för att passa med det som finns i glasen.

Se nedan ett antal av de många dryckesprovningar vi erbjuder.

I den vackra vinkällaren i Stockholm är det en varm och välkomnande stämning utan krav på förkunskaper – alla över 18 år är välkomna att fördjupa sig i de njutningar som ljuvliga dofter och smaker åstadkommer. Samtliga provningar som erbjuds i vår egen lokal går att bokas för grupper  i era egna eller andra lokaler.

Vinkällaren är även tillgänglig för företagsgrupper och privata evenemang eller provningar där vi anpassar tema, mat och dryck efter önskemål. Vårt eget eventbolag hjälper er att arrangera fester och evenemang för både privatkunder och företagskunder hos oss eller på plats hos er. Lokalen tar upp till 30 personer sittande. Kontakta oss för mer information.

Några av våra populäraste provningar
Coffee Bean

hårdrock, drycker & tilltugg

Smaka på rockhistorien! Öl, vin och matchande tilltugg varvas med musik, quiz och skrönor från världens tyngsta rockband. En helt unik provning.

Coffee Bean

champagneprovning

Champagneskolan – din vägvisare på restaurangen och i vinbutiken! Lär dig skillnaderna och hitta dina personliga favoriter! 

Coffee Bean

cocktailkurs & mixing lab

Lär dig blanda proffsiga cocktails och drinkar hemma och överraska dina gäster! Tips & trix kring teknik, råvaror & utrustning. Vår storsäljande provning sedan 2007.

Pris: 595-895 kr/ per person.

För grupper – kontakta oss.

Ginprovning

Champagne

Cocktailkurs

Tequila & Mezcal

Vinprovning grundkurs

Hårdrock & Drycker

smakprovning vin/mat

Rom & Choklad

Övriga Vinprovningar

Kontakt

Telefon

+(46) 8 41 01 55 01

Adress

Sharefood
Box 7608
103 94 Stockholm

12 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This