PROVNINGAR

Vår egen vackra vinkällare från 1800-talet

SMAKATeLJéN

I februari 2016 öppnade vi vår alldeles egna provningslokal och vinkällare – Smakateljén!
En produkt skapad av våra ägare – ett gäng riktigt erfarna personer från restaurangvärlden, dryckesvärlden och provningsvärlden. I den nyrenoverade vinkällaren från 1800-talet erbjuder vi en samlingsplats för nya smakupplevelser kring mat och dryck med tillbehör, och en mötesplats för människor nyfikna på att ständigt förnya sin smakrepertoar.

Flera gånger i veckan erbjuder vi provningar och kulinariska kvällar öppna för allmänheten, där inte bara drycker utan alla sorters smaker står i centrum. Vi hyllar kombinationen av mat och dryck noga utvalt för att passa ihop. Såväl generella som smalt inriktade provningar varvas med cocktailkurser, vinkurser, sortimentsprovningar, besök från vinmakare och temakvällar med mat och dryck som bas. Maten kommer självklart från Sharefood!

Samtliga provningar som erbjuds i Smakateljén går även att bokas för grupper till företaget eller privata sällskap i era egna eller andra lokaler,

Smakateljéns lokal är även tillgänglig för företagsgrupper och privata evenemang eller provningar där vi anpassar tema, mat och dryck efter önskemål. Vårt eget eventbolag hjälper er att arrangera fester och evenemang för både privatkunder och företagskunder både i Smakateljén eller på plats hos er.

info@smakateljén.se
www.smakateljen.se
Rådmansgatan 72, 11360 Stockholm

Några av våra populäraste provningar
Coffee Bean

cocktailkurs & mixing lab

Lär dig blanda proffsiga cocktails och drinkar hemma och överraska dina gäster! Tips & trix kring teknik, råvaror & utrustning. Vår storsäljande provning sedan 2007.
Coffee Bean

hårdrock, drycker & tilltugg

Smaka på rockhistorien! Öl, vin och matchande tilltugg varvas med musik, quiz och skrönor från världens tyngsta rockband. En helt unik provning som bara finns hos oss!
Coffee Bean

champagne vs mousserande

Europas mousserande viner i toppklass! Riktigt bra cava, prosecco och crémant ställs mot grymma kick-ass skumpor. Lördagsprovning som ofta är slutsåld långt i förväg.

Kontakt

Telefon

0708-50 55 99

Adress

Smakateljén
Rådmansgatan 72,
11360 Stockholm

1 + 1 =

Lämna oss en förfrågan här

13 + 1 =

Pin It on Pinterest

Share This