Tequila- och mezcal

– Certifierade Masters of Tequila sedan 2008

Tequila- och mezcalprovning med delikatesstallrik

Vår populära tequilaprovning har erbjudits av certifierade Masters of Tequila sedan 2008 och inte en endaste deltagare har lämnat provningen utan att bli positivt överraskad!

Den tequila vi är vana att dricka är en “mixto” dvs tequila på minst 51% agave; övriga 49% utgörs oftast av olika sorters socker. Tequila 100% Agave gör drinkarna spritsiga och friska och är även en helt annan smakupplevelse att njuta som den är! Prova olika sorters Tequila 100 % Agave som avec, till skaldjur, ost, charkuterier och choklad. Du kommer att bli överraskad av smaksensationen! Provningsledare Katharina Huttner är Master of Tequila och har hållit provningar kring Tequila och Mezcal sedan 2008.

Vi går igenom den mytomspunna historien bakom Tequilans uppkomst och spridning, berätta hur du bäst kombinerar Tequila med mat och visa prov på detta i en elegant komponerad avsmakningsmeny. Vi provar även två olika Mezcal, känd som “Tequilans fattiga kusin” som nu är ytterst trendigt och populärt och fler sorter går att hitta i Sverige.

Under provningen njuter vi vår tequila i Riedels officiella tequilaglas, som du dessutom kan köpa med dig efteråt.

I provningen ingår 3 olika Tequila 100 % agave och 2 olika Mezcal, samt lättare förtäring. Självklart inleder vi med en härlig Margarita!

Kontakt

Telefon

+(46) 8 410 952 60

Mail

info@sharefood.se

Adress

Sharefood
Upplandsgatan 64
113 28 Stockholm

5 + 9 =

Lämna oss en förfrågan här

2 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This