Vinprovning

- med olika teman

Endast gruppbokning kontakta oss för en offert.

Vinprovning – med olika teman

De flesta av oss har varit på vinprovning någon gång. Räcker det så? Nja. Om du uppskattar vin behöver du fördjupa dig en del – ökad kunskap ger ökad njutning!

Din vinprovning utformar du i samråd med våra provningsledare – föredrar du vitt, rött, rosé, mousserande, Champagne? Vi inleder ofta med en kort genomgång av vinets historia med underhållande fakta och startar sedan resan mellan olika typer av vin och druvor – beroende på temat du väljer. Till detta bjuds ett en tilltuggstallrik med utvalda delikatesser. Du tränar din näsa, utökar din doft- och smakbank och blir en bättre inköpare och beslutsfattare kring öl och mat i kombination. Allt detta i en underhållande inramning.

Våra provningsledare inom vin har gedigen specialistbakgrund på området – som sommelier, författare till litteratur om vin, från producenter, import, studieresor eller motsvarande erfarenhet.

Vi tar emot grupper för vinprovning från 12 personer och uppåt, med datum och tema i samråd med provningsledaren – kontakta oss för att få ett för din grupp helt individuellt och unikt upplägg!

Kontakt

Telefon

+(46) 8 410 952 60

Mail

info@sharefood.se

Adress

Sharefood
Upplandsgatan 64
113 28 Stockholm

10 + 6 =

Pin It on Pinterest

Share This